Partyyy

Hej hej,

Blev ingen uppdatering idag här inte. har haft fullt upp med skolan och plugg. Imorgon är det inte bara valborg,

för oss underbara studenter är det också mösspåtagning! Wohooo!!!
Så jävla härligt, tycker ni inte? Kommer känna mig så stolt när den åker på huvet. Kan knappt fatta att lilla jag snart ska gå ut gymnasiet, aldrig mer gå i skolan. aldrig mer sitta och klaga på den skolmat jag fått stå ut med i 10 långa år. 

Men iaf tillbaka till mösspåtagningen. Tyvärr hade företaget vi beställde mössorna ifrån skickat oss fel slags mössor, vi beställde låga och fick istälelt höga. Typ lokförar-mössa, men förhoppningsvis ska vi ha fått de rätta tills studenten :)

Den med gulblått foder är den vi fick och den med rött foder är den vi hade beställt;





Sedan fyller även min söta lillebror 1år imorgon. Grattis grattis!! Det blir alltså mycket firande imorgon!! :D

Ciao

Orangina

Middag i sängen, det kallar jag vardagslyx!
Pappa har nyligen upptäckt att de säljer Orangina på ICA och har bunkrat upp i kylskåpet. Ni kan ju gissa vem som är den lyckligaste dottern i världen just nu. :)

Huey ft. Trey Songz & Rock City- No Make Up ( Remix )



Tillbaka till högen av skolarbete,,, oh lord...

If you are looking for Usher

Älskar beatet, hur grymt som helst. Jävligt bra gjort av Usher och Rick Ross.

Rick Ross ft. Usher- Everything You Want



Love,

I like Drake

Drake ft. Juice- Best I Ever Had (Remix)



Så jävla härlig låt,

Men hur fan kör du jävla dåre?

Tja,

Idag har jag sprungit runt på stan i timmar och letat efter en bok, har prov imorgon och har inte läst boken, Fuck.
Det var typ 25 grader ute, och jag höll på att smälta bort, helt underbart! Har verkligen saknat värmen och solen. 
Sedan gick jag, min brorsa och min pappa och bokade in några körlektioner. Äntligen säger jag bara! Har tjatat på mina föräldrar på att få övningsköra med dem, men de har ju såklart "aldrig tid". Men nu så har jag skrivit upp mig på 4 körlektioner fram tills studenten. Sen får jag skriva upp mig på fler lektioner under sommaren, men det gör jag när jag vet hur planerna ser ut för juni och juli.
Woho, kan knappt vänta tills jag fixat körkort och kan sitta framför ratten och skrika kärringjävel till idioter i trafiken ;)

Birdman ft. Jay Sean- Written On Her



Ciao

Caroline Costa

Vi tycker att Kenza och Blondinbella har stora bloggar.

Kolla in den här bloggen då. Vi snackar 6 000 kommentarer MINST per inlägg. Ibland tom 17 000. Tjejen har nu varit med i franska versionen av Talang 2009 dvs. Incroyable Talent 2009. Oj vad duktig hon är!!

Caroline Costa- Les fleurs de l'éternité


Press repeat

OH MY FUCKING GOD!

Älskar Britains Got Talent, och det här året blir minst sagt spännande! En kille som heter Shaheen Jafargholi.12 år är med och sjunger.
 
Kan vara det bästa jag någonsin hört ett barn sjunga!

Seriöst kolla själva;

Britains Got Talent Shaheen Jafargholi- Whos Loving You



Faller ihop snart

Kristendom-arbete; 2 sidor
Fjärde Suran-arbete; 1 sida
projektarbetes-redovisning; 20min
Engelska projekt; 5sidor
Engelska uppsatser; 1sida
Franska prov på en bok
Plugga till Nationella i Fysik B om två veckor

Allt detta ska jag hinna med i veckan. Frågan är hur FAN då??!

Ps: Har skaffat mig en kvällsjobb nu = klirr i kassan ;) Börjar om två veckor!

Ciao


Bränna

Jag har fått färg!! Katchinga!! Någon annan som fått linnebränna ute i solen idag?

Sunbutnofun

Nu sitter jag på min underbara balkong och solar. Det är sjukt varmt och inte ett enda moln på himlen. Hoppas jag får lite färg nu.

Nu har jag suttit och uppdaterat lite videos i april månad som slutat fungera, så nu kan ni titta lite mer i arkiven utan frustration. Får sätta mig någon dag och uppdatera hela bloggen. Men det får bli när jag har mer tid över.

Fabolous ft. The Dream- Throw It In The Bag



Njuter av solen till den här låten just nu,

Chocolate and sunshine is all I need

Godmorgon sunshines!

Kolla ut, verkligen kolla ut! Det är sol och 20 grader, love it. Ska sätta mig på balkongen igen och skriva lite mer uppsatser.
Känns som om hela mitt liv kretsar runt att lämna in uppsatser nuförtiden.. Äsch, om en månad är det över. Ö-V-E-R! Okej, kanske inte helt, har ju fortfarande CAE-provet den 17juni och franska projektarbetet efter studenten. Om jag vill få mina 27hp i franska måste jag lämna in det veckan efter studenten. Men snart så!

Nu ska jag och min Marabou sätta oss och smälta i solen,

Nephu- Naughty Girl



Ciao

Vackrast av dem alla

En av de vackraste låtarna jag känner till;
 
Lars Winnerbäck & Miss Li- Om du lämnade mig nu




Hehe, och det är till och med en svensk låt! Tänka sig.. :)

Papi

Hola,

Mina pappa är ganska rolig. Nu när hans flickvän och deras barn är bortrest har han börjat lyssna på musik hela tiden. Han väcker en med att sätta på någon platta på stereon i högsta volym. Vi snackar nu högsta volym som hörs genom hela grannområdet!
Så lyssnar han igenom hela sin skivkollektion under hela dagen och hela kvällen! Jag klagar verkligen inte, hihi, nu vet jag var jag fått det ifrån. Hans riktiga jag kommer liksom fram när hon är utomlands haha!

Så i två dagar har jag lyssnat på ACDC, Texas, gamla 80/90-tals låtsamlingar. Och för att inte glömma den bästa Aicha-låten(franska versionen) från pappas "orientaliska skiva" med en massa låtar på arabiska, persiska och turkiska. 
Tycker det är jättekul, annars brukar det ju vara så tyst här. Musik på max volym i två dagar till, sen kommer de hem.

Får passa på att sjunga med i låtarna extra högt så länge jag kan!

Body Language

Jesse Mccartney har verkligen lyckats med sin karriär. Både skådespelare och artist brukar itne fungera för många. Men han är duktig och framgångsrik i båda grenarna. Förr tyckte jag han mest var ännu en flickidol, men på senare tid har jag fått mer och mer respekt för honom och han blir bara bättre och bättre i mina ögon.

Nu har han gjort en låt med framgångsrika T-Pain och jag tycker den är helt grym!

Jesse Mccartney ft. T-Pain- Body Language


Fast Car

Här har ni en skön version av Tracy Chapmans Fast Car av Butch Cassidy. Tycker dock att orginalet är bättre, den här låten är menad att förmedla en speciell känsla och den känslan tas bort lite när låten gjorts om till en RnB-version. Min slutsats: Tracy Chapmans version är helt klart bättre, men den här var inte så pjåkig heller :P

Butch Cassidy - Fast Car

 

Tracy Chapman- Fast Car ( orginalet)



Pussar

Lugnt

Ne-Yo har precis släppt en ny låt som jag fallit pladask för. Den är lugn men "powerful" på samma gång. Den här låten är en riktig "smak"-låt. Antingen tycker man den är skitbra, eller så gillar man den inte alls. Jag älskar den!

Ne-Yo- Start A Fire



Can't stop Luv N You

Sådär skön att lyssna på i vårvädret,

Shareefa ft. Ray Lavender- Can't Stop Luv N You



Någon som relaterar?

Give me more

Godmorgon,

Här sitter jag och skriver en massa engelska-uppsatser, det går ganska segt men de måste bli klara till måndag. Jag som alltid skjuter upp allt i sista sekunden, så nu har jag sjukt mycket att göra. Ska nog sätta mig på balkongen i det fina vädret och fortsätta skriva där istället.

Under tiden lyssnar jag på underbara Ciara;

Ciara- Tell Me What Your Name Is


Helt sjukt

Knarkar det här videoklippet, blir nästan tårögd varje gång. Tjejen heter Jessica och är bara 11år!!

Kan..inte..sluta..


Jessica Sanchez- I Surrender


Ciara and Dream-power

Nu slipper man den där jobbiga "this is for clearance use only"-rösten. Älskar låten!

Ciara ft. The Dream- Lover's Thing


I'm not dead

Tja,

Idag har jag dragit runt på stan i det här otroligt fina vädret! Jag och Y gick efter skolan runt i NKs mataffär och åt gratisprover av mat innan vi till slut gick till Kungsträdgården och njöt av solen.

Igår var jag som sagt på en skiva där jag var utklädd till prosituerad. Nu skulle sett hur folk kollade på mig på vägen dit, haha! En brud tvärstannade, och bara stog och gapade. I went all in på min klädsel ;). Tyvärr blev kvällen ganska misslyckad eftersom det blev en massa problem och chaffs plus att jag var tvungen att gå hem klockan 10.. borde hotat dem med polisen om jag inte fick stanna eftersom de serverade mig vin till middagen ( är under 18) :P.
     Gick alltså hem skitförbannad och asslampigt klädd (Inte bra kombo). Så när en äcklig gubbe går fram och bah: nejmen heej sötis, var ska du?" dampar jag loss på honom haha.

Nu ska jag och papi grilla lite kött och majs, en första sommarmiddag :D

Pussar

Godnatt

En pisskväll!

Utkastad och klädd som en hora åkte jag hem till mamma helt ensam. Nu har jag hämtat det jag skulle hemma hos mamma och ska ut till pappa. Nu slipper jag iaf åka till Bromma klädd som en hora..

Godnatt från en otroligt irriterad och arg ******

Love it

HejHej,

Nu sitter jag hemma hos min mamma. Alla har haft projektredovisningar idag så jag har varit i skolan helt utan anledning. Kunde ha stannat hemma och sovit eller pluggat, men jag väljer att åka helavägen in till stan ändå för att få lyssna på vissa av dem. Min projekthandledare är bortrest så jag och S får göra vårat nästa vecka istället.

Ikväll ska jag på skiva ska bli riktigt kul. Hehe, jag ska vara utklädd till prostituerad, kommer se HUR slampigt ut osm helst. Menmen är det skiva då är det okey ;)

Btw, så har jag knarkat den här låten hela dagen idag. I'M ADDICTED!!

Fabolous ft. Jeremih- It's My Time



Hoppar in i duschen nu,

Pussar

This is Ciara

Hade svårt att gilla låten när jag hörde den först, men det var något som jag fastnade för och nu kan jag inte sluta, typiskt mig..

Ciara- G Is For Girl


I'm back, snabbt

Okej, så n har jag snott min brorsas dator i någon timme,

Tänkte visa er en superskön låt från Tyga och Lil Wayne. Dessa två har ju gjort ganska många låtar tillsammans redan. De verkar gilla att jobba ihop, det märks inte minst i kvaliten på låten. Tycker den är helsgrym!

Tyga ft. Lil Wayne- Lay You Down



Vi kan nog konstatera att jag inte får nog av Lil Wayne....

Varför är allt emot mig idag?

Fan!

Nu har min älskade dator krashat, det är helt omöjligt att ens starta den! Jag får panik, jag har ett engelskaprojekt som ska vara inlämnad nästa vecka och jag har ingen dator!

Just nu lånar jag min brorsas, men eftersom han också har engelska projekt kommer jag inte kunna låna hans dator för det.

Och just det, det betyder också, inget bloggande tills den är fixad :(

Fan att min dator ska krascha när dagen redan gick dåligt?

FANFANFAN!

Morning

Hejhej,

Godmorgon på er! idag slutar jag ganska sent, och sen ska jag ut och leta efter Rapunzel kläder till min skiva. Shit vad mycket jobb det är för den här jävla skivan! Ett tips för er som tar studenten nästa år: Ha ingen skiva, gå istället på andras! Det innebär bara jobb och pengar och stress.
Sen att jag är under 18 och inte får stanna på mitt EGNA eftersläpp gör saken bara värre. Äsch, jag får komma på nån plan, det brukar ofta lösa sig i slutet eller hur?

Nu måste jag dra,

Ciao

Bättre sent än aldrig

Åh heregud!

Hade helt glömt bort att söka in till universitetskurser tills en timme innan studera.nu kulle stänga sin anmälningssida (kl.00:00). Såklart hade sidan också kraschat då pga av alla som skulle söka in i sista stund.

Allt gick åt helvete, jag loggades ut hela tiden och sidan fungerade inte. Till råga på allt hittade jag inte min PIN-kod som behövs för att kunna se anmälningssvaren. En minut innan sidan skulle stängas springer min bror in och skriker ut: " Du kan slappna av, de står på aftonbladet att de har förlängt tiden med 12h, så det är ingen fara!"

OMG, fan vad tur! Så nu har jag suttit sedan dess och anmält mig till dessa kurser;
Franska 1
Italienska förberedande
Arabiska 1
Astronomikurs- svarta hål och kosmiska explosioner
Hållbar konsumtion

Hoppas verkligen jag kommer med på den 4.e kursen, låter skitkul!

Min inspiration

Många bloggar handlar om mode, inte nödvändigtvis för att det är intressant men för att det är kul. Mode är kul, det är roligt att titta på bilder med en klockren outfit, eller en helgalen kombination av kläder som ger en en grov dos inspiration.
Plagg och färger man aldrig hade kunnat tro skulle funkat ihop ser man på bilden och tänker: " Fyfan vad snyggt, jag vill inte ha bara den tröjan, jag vill ha hela outfiten!".

Jag har lite svårt för bloggare som Elin Kling som en månad kan säga att slitet och trashy är asfult, men helt plötsligt när det är mode, då är det skitsnyggt.

Men något jag verkligen älskar är Lookbook. Där kan man hitta folk från alla världens hörn som bara vill visa upp sin stil, inte bara det som är mode nu. Tittar in varenda dag och man fastnar där väldigt enkelt eftersom sidan aldrig tar slut!

Här har ni några klockrena exempel:

181121_boyfriend-jean2



     

180987_blow





181876_100_5833

Stört snyggt
Ciao

Fan

Allt går verkligen fel idag.


Pizza

Hejhej,

Har precis gjort hemmagjord pizza för första gången i mitt liv! Trodde att det skulle bli helt misslyckat men det blev faktiskt skitgott! De här ska ja göra igen :P.
Nu ska jag sätta mig och skriva de här förbannade engelska-uppsatserna, kommer ju ta hela j*vla kvällen!

Haha kom på att jag svär ganska mycket här, ännu mer i verkligheten. Kanske borde trappa ner?

Ciao

Se7en


Se7en
är en Sydkoreansk artist som är ganska välkänd i Asien men än så länge ganska okänd i Europa och USA. Nu har han iaf kommit ut med sin grymt bra amerikanska debutsingel " Girls" och ett par andra bra låtar. Här nedanför har ni videon och som ni kommer se är Lil Kim med också på ett hörn.

Se7en ft. Lil Kim- Girls ( Official Video)




Hope you like it!

Birthday Sex

HejHej

Nu är skoldagen slut, och fyfan vad mycket jag har att göra! Måste sammanställa allt så jag får en översikt på det, ååhh jag orkar inte!

För er som inte klickade på länken några inlägg nedanför, får lyssna på låten i Youtube-form istället. Hothothot!

Jeremih ft. Stat Quo- Birthday Sex (Remix)



Pussar

Morsningkorsning

Godmorgon!

Nu börjar skolhelvetet igen och jag orkar verkligen inte. Det här var min sista skolbörjan från ett lov. Mitt allra sista! Sen är det sommar och efter sommaren har jag ingen skola, vad ska jag göra då? Nu till lite mindre i-landsproblem;
Jag fattar inte, mitt internet fungerar som det ska men jag har jättesvårt att komma in på Youtube. Jag kan inte öppna en ny flik, jag måste öppna ett helt nytt fönster och vänta i flera minuter? Jättekonstigt!

Shawna- All Night



Off to school,

Pussar

Fixa Lil Wayne till Sverige

Lyssna på  remixen av Fall Out Boys nya låt Americas Suitehearts med Lil Wayne.
Lite lugnare men väldigt mycket grymmare! Har väntat i flera timmar på att någon ska ladda upp den på Youtube och äntligen! Så nu mina kära lyssnare är ni en av de första som får höra den.

Lil Wayne
är nog den bästa artisten i världen, kom till Sverige förfan! För er som har facebook finns en grupp som ni kan joina för att få hit honom " Hämta Lil Wayne till Sverige". As we speak finns det bara 3994 medlemmar så JOINA om ni vill få hit honom!

Fall Out Boys ft. Lil Wayne- Americas Suitehearts ( Remix )



Godnatt!

Nice

Det här är en liten preview på låten, längtar tills hela släpps. Flo Rida och R. Kelly är bäst!

R. Kelly ft. Flo Rida- Rewind That



Jag har alltid gillat både Cassie och The Dream. De vet hur man gör klockrena låtar som funkar för en bred publik. 
Här har ni en liten snippet av Cassie och The Dream's nya låt Keep On Lovin Me. Pallar inte vänta på att hela låten släpps, jag vill höra nu!!! :P

Cassie ft. The Dream- Keep On Lovin Me



Ciao

Nice music

Ikväll är sista kvällen innan skolan börjar igen. Måste sätta mig och göra lite läxor som jag glömt göra och städa mitt röriga rum, suck och fan. Här får ni lite bra låtar att lyssna på ikväll! Den sista låten finns inte på Youtube så klicka på länken för att lyssna!

Mario- Turn Her On



Rock City ft. Mason Dixie- Nobody Move



Akon ft. 2pistols- Get Away ( finns en äldre version med bara Akon med i låten, då heter låten Get By)




Jeremih ft. Stat Quo- Birthday Sex Remix  ( klicka på länken för att lyssna, sjukt bra låt! )

Pussar

Kom igen Brownie!

Här har ni en ny låt från Chris Brown.
Tycker den är helt okej, inget fel på låten, men jag VET att han kan bättre än så. Musiken känns lite tagen ur Eurythmics låt Sweet Dreams från 1983. Jämför man den här låten med hans välkanda hits som Kiss Kiss eller Wall to Wall, når den inte riktigt upp hela vägen. Ändå fastnar den lite på huvudet? Fast nä, Chris Brown kan verkligen bättre än så!

Chris Brown- Strangers


Sol och solning

Tjaa

Fyfan vilken underbar dag, sjukt varmt o allt!

N kom hem till mig och vi drog sedan runt lite på stan tills vi träffade hennes två killkompisar. Vi gick alla till donken och åt och sedan till solkungen och solade. Jag och N delade solarium så nu har jag en stor vit fläck på benet där mitt ben och hennes ben möttes haha!

När vi skulle dra hem träffa jag på F av en slump på busshållplatsen så han drog med hem och nu ska vi alla snart äta middag!
Ikväll ska vi iaf hem till N och fira Anna som fyller 17 år imorgon, grattis i förskott!

Måste dra nu mina vänner ropar,

Ha en trevlig kväll allihopa!

Pussar


Sol i stan

Godmorgon sunshines!

Vaknade idag av att solen brände mot mitt ansikte, sånt blir man glad av! Låg kvar i sängen och solade i typ en timme innan jag tog fram min kära dator.

Försöker hitta nån kompis som vill följa med ut på stan men folk verkar så otaggade, vafan? Det är ju skitfint väder!

Aja ha en great dag så hörs vi senare!

Ciao

Music

Ett halsband jag köpte idag ( eg. igår eftersom klockan är över tolv), hörlurar med typ strass. Den är ganska lång, hänger ner till strax efter revbenen. Det är så typiskt mig att köpa ett sånt här halsband :P




 

Nattinatti

Idag i korthet

Tjena folket,

Har varit lite absent de senaste dagarna. Har helt enkelt haft annat för mig. 
Idag var jag och min mami ute på en shoppingtur och vi fick båda med oss ett par converse-skor var. Jag köpte ett par vita och hon ett par svarta, tror dock att jag ska lämna tbx mina eftersom alla, verkligen ALLA har de vita. Satsar på att leta upp de stört snygga "This is not a shoe, it's a mania"-converseskorna istället!

Efter shoppingen träffa jag F och hans två kompisar och åt sen lunch/tidig middag.

Och nu mina vänner ska jag sätta mig i vardagsrummet med min älskade mami och kolla på tv för första gången på evigheter.

Ciao

Jag är kär på nytt

Så JÄVLA bra!! Jag är ett Stort fan av Imogen Heap. Att Jason Derulo då tar med lite av hennes fantastiska låt Hide And Seek i hans nya låt tycker jag är en riktig hit. Jag föll pladask för den här;

Jason Derulo- Watcha Say




Rakt in i Ipoden eller vad säger ni?

The video

Pst!

Checka in videon för Lil Wayne och Electrik Red's "nya" låt So Good. Personligen tycker jag den var ganska boring eftersom det är samma sak genom hela videon. Menmen, smaken är som baken;

Electrik Red ft. Lil Wayne- So Good (Official Video)



Ciao

It's been so long

Hehej,

Snart drar jag hem till S&M. Tänkte bara önska er en underbar kväll :) Här får ni samtidigt en skön låt från RnB-sångerskan Mya;

Mya- Take it Back




Besos

090409

Godmorgon!
Shit, sorry att jag inte skrivit nåt idag,

Igår var jag och såg en shopoholics bekännelser. Den var skitbra och hur rolig som helst. Man blev nästan svimfärdig när man såg hennes garderob ( helt underbar).
Idag har jag gått runt på stan i hopp om att hitta en balklänning, men nix. Stockholms utbud är riktigt trist. Så istället gick vi till ICA och köpte en hel kyckling och potatisgratäng till lunch. Yummy!

Nu sitter jag iaf här igen och lyssnar igenom en massa låtar. Tänkte visa er ett par som jag tyckte var riktigt bra. Såklart är Lil Wayne med i en av låtarna.

Joell Ortiz ft Novel Stand Up



Chrishan - Bitch Look At Me Now Feat Lil Wayne


Chris Brown- Nothin

För er som ännu inte lyckats släppa honom helt;

Chris Brown- Nothin



Godnatt

Dubbelt upp

Tjaa folket,

Nu ska jag bara sminka mig och byta kläder, sen drar jag ut på bio.

Tänkte bara visa er Jermaine Dupri's nya låt. Samma musik som Jay-Z's låt Heart of the City. Låtarna är nästintill identiska, men grymt bra. 

Jermaine Dupri ft. Johnta Austin-Wheres The Love



Jay-Z- Heart Of The City



Ciao

En shopoholics bekännelser

Ojojoj,

Nu har jag ätit en gourmetfrukost! haha, klockan 4 på dagen.

Ikväll ska jag äntligen kolla på En shopoholics bekännelser med Y, hon vann ju 2 biljetter för ett tag sedan så jag slipper alltså betala, Yeii! Den bruden har alltid sån tur med tävlingar..

Kom på att jag har En shopoholics bekännelser-boken hemma! Har inte läst ut den, men av det jag läst är den helt okej ( hatar böcker så "helt okej" är då egentligen asbra!).

Även om jag inte är lika galen i shopping som hon i filmen, är jag otroligt dålig på att spara pengar. Direkt när jag får mitt studiebidrag ryker det, främst på mat men även på kläder. 800 kr går i snitt åt till mat och då brukar jag vara helt pank den sista veckan i månaden! :P 
Så nu kör jag med en ny grej att jag hela tiden säger till mig själv " Kan inte, jag är pank". På så sätt rör jag inte mina minimala tillgångar, enkelt och smart! ;)

Fan, tänk om pengar kunde växa på träd..



Nu ska jag hoppa in i duschen,

Pussar


The other side of my mp3

Good morning eller ja, god dag!

Man kan ju tro att jag bara lyssnar på Hiphop, Rnb och rap, men så är faktiskt inte fallet.
Tro det eller ej, så är en av mina favoritartister Enya.

Lyssnar även på Cute Is What We Aim For, Death Cab For Cutie, Imogen Heap, Evanescence, Jack Johnson, 3 Doors Down och en mängd andra artister/ band.
Men mestadels är det enskilda låtar från olika artister snarare än bara låtar från en speciell artist. Tex är en av mina absoluta favoritlåtar Joseph Arthur- Honey and The Moon ( har älskat den låten i flera år och den fortsätter vara min favorit ). 
Jag har en grov addiction för musik från tv-serien The OC, halva min mp3 är bara låtar ifrån The OC, skämtar inte!! Sufjan Stevens är också en favorit. :)

Så här får ni lite bra musik från andra sidan av min mp3, haha ganska deppig musik men jag gillar det;

Sia- Breathe Me



3 Doors Down- Let Me Go ( checka in Kryptonite! )



Seether- Broken



Joseph Arthur- Honey And The Moon



Patrick Park- Something Pretty



Enya- Caribbean Blue



Vanessa Carlton- Ordinary Day



Blev ett ganska långt inlägg

Hope you like it,

Ciao

Nightynighty

Tjaa,

Här ligger jag återigen i min säng och håller på att somna.
Imorgon tänkte jag visa er en annan sida av min mp3, vad jag nu menar med det :)

Godnatt

don't break your back

Hej,

Shit vad lat jag har varit idag!
Försökte skriva ett personligt brev till mitt CV så jag kan skicka ut, men lyckades inte speciellt långt. Resten av dagen har spenderats framför en massa bloggar och musiksidor.

Ikväll ska jag hem till Y tillsammans  med S och B för lite chips och film. 


Bishop Lamont- Friends


great

Ni minns väl låten Dem Jeans? En grym Bootyshake-låt från Chingy. Han håller nu på och jobbar på ett femte album " Everything and Nothing" som ska släppas någon nång i år. 

Här har ni en låt från Tydis och Chingy. Fan för Ipred-lagen, annars hade jag laddat ner den direkt! Och spotify har den inte heller, typiskt!

Tydis ft. Chingy- You Make Me Say



Pussar

Lycka

Alla har väl minst en lyckolåt, en sån där låt som man alltid ställer sig upp, dansar och sjunger till och som gör en på riktigt bra humör.

Jag har en mångd sådana låtar. Tänkte visa er en av dem. Åhh vad glad jag blir av den!!

K'naan- In The Beginning



Be like this

Yo,

Ligger i min säng med min laptop och väntar på bättre tider. Jättefint väder ute så jag ska väl sätta mig på balkongen snart.
Sedan ska jag kanske träffa R en snabbis, vet inte riktigt om jag orkar, han får komma hit isf. Bara för att jag var ute och sprang igår känner jag mig som största latmasken i världen just nu. Måste bli ändring, vi har ju cooper-test med skolan snart!

Ciao

Playahead min musikkälla?

Haha,

Satt och tänkte på allt och inget och helt plötsligt slog det mig att jag har säkert 500 låtar från 8,an och 9.an sparade på min gamla Playahead jag hade på den tiden, haha.
Så nu har jag suttit och kollat igenom de flesta (vissa gick inte att öppna ) och jag kan inte låta bli att skratta lite.

Hur kan ens musiksmak förändras så mycket?
Nu när jag sitter och lyssnar på de gamla låtarna tycker jag visserligen att de är asbra, men på den tiden hade jag aldrig lyssnat på det jag lyssnar på nu. Knepigt det där...

Godnatt


Africa

Habib Koité är en grym artist från Mali. Lyssna bara på hur han spelar på gitarren, otroligt duktig!

Jag diggar verkligen hans musik, fastän jag inte förstår ett ord av när han sjunger på Bambara ( ett afrikansk språk).
Musiken behöver ingen mening eller ord. Den förmedlar en känsla bara genom musiken. Det är sådan musik som jag älskar!

Ps:
Läste på kära Wikipedia att alla ni som har Windows Vista har automatiskt två av hans låtar på datorn, så varsågod and check it out!! ;)

Habib Koité & Bamada- Din Din Wo 



Ciao

Lee Carr

Lee Carr- Baggage



Grym låt, tycker ni inte?

En dag

Nu har jag varit ute och sprungit, så himla skönt i det här vädret. Sen när jag kom hem satte jag mig och åt frukost och drack smoothies, yummy!

Nu ska jag hoppa in duschen och sedan möta upp Y och några till för att fika. Lite kortfattat och sammanfattat om hur min dag ser ut. 


Ha det gott! 


Yummy

T-Pain, Akon och Ace Hood tillsammans. Det kan inte gå annat än rätt!


Ace Hood ft. Akon & T-Pain- Overtime




Ciao

Sommar snart

Sommaren är påväg!


Vaknade av mig själv av att solen strålade in i mitt rum och stekte mot min rygg. Underbart! Har satt på mig mjukisbyxorna och gympadojjorna. Ska ut och springa i det underbara vädret. Hoppas ni har en underbar dag ni också,

Här har ni en skön låt ni kan lyssna på medans ni solar ;)

Nexx Level- City Life


hej

Tjenare,

Idag var jag på brunch på Hotel Diplomat för att fira S som fyllt 19.  Det var riktigt trevligt och maten var otroligt god! Kände mig lite som nån figur i Gossip Girl när vi satt där och "brunchade" och folk drack champagne till deras mat klockan 1 på dagen.

Nu sitter jag med M och fördriver tid framför datorn. Ledsen att jag inte uppdaterat med så mycket musik på sistone men jag har bara inte orkat.

Byebye

Happy birthday

Idag är en stor dag för idag fyller en av mina bästa vänner S år. Hela 19år!!!!

GRAAATTTIIIISSSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nu ska jag kila och träffa Y och B... ;)

Ciao


En dag närmare

Yo,

Kom precis hem från en sjuk och ynklig S som nu även fått ögoninflammation att tillägga på sin lista av nuvarande sjukdomar. Haha, jag satt med munskydd och plasthandskar hela kvällen, skojar inte! Såg riktigt roligt ut, haha.

När jag drog hem träffade jag på F vid busshållplatsen, skönt, då hade jag nån att snacka med åtminstone en bit av hemresan.

Nu ska jag krypa ner i min sköna säng, så tiden till min 18-årsdag blir liite kortare!

Godnatt


Alexis Jordan

Tänkte tipsa om ett riktigt talangpaket. En tjej som varit med i America's Got Talent, men vann inte!
Har lyssnat på hennes covers på youtube i en evighet och jag blir lika paff varje gång. Hennes röst är helt fantastisk och det sjukaste är att hon bara va 14 år när hon medverkade i America's Got Talent.

Lägg namnet Alexis Jordan på huvudet;

America's Got Talent Alexis Jordan- I Have Nothing



Alexis Jordan- Bye Bye ( Mariah Carey cover)



Helt sjukt, så otroligt fantasktisk röst hon har! Videon nedanför är grym!

Alexis Jordan- 16 At War ( Karina Pasian cover)



Ciao

Vårvärme

Tjaaa,

Har suttit och fikat ute i värmen i flera timmar, solat ansiktet och haft det allmänt trevligt. Det har varit sjukt varmt idag, vilket uppskattas mycket!

Nu sitter jag hemma och chillar, om någon timme ska jag träffa Y och B för att kolla på skivlokalen en extra gång. Funderar på att sätta på mig mjukisbyxor och dra ut och springa sen, när det endå är så varmt och skönt!

S har för övrigt fått grov halsfluss, typ största bölden i halsen jag någonsin sett, hon lever på antibiotika och smärtstillande nu.
Haaha, ett piller av hennes smärtstillande motsvarar ett glas vin sa läkaren och hon ska ta en sån varje 1,5h under hela dan. HAHA, hon kmr vara konstant påverkad, sweet! Ska hem till henne ikväll, iklädd ett musnskydd för att inte bli smittad ;)

Pussar


I need your lovin

Tja

Tar en kort paus, sitter och pluggar till ännu ett prov som är imorn. Orkar inte!
Det är iaf sista provet innan lovet, så imorn kommer jag kunna hinna gå ut o springa lite. Har varit jättesprallig på senaste tid eftersom jag inte rört på mig så mycket, bara suttit och pluggat. Så imorn blir det springa några kilometer, sweet!

Nu, tillbaka till T-lymfocyter och monoklonala antikroppar, dö....

RSS 2.0