DunkDunkDunk

Någon i området har en jävligt lyckad fest att dömma av ljudet. Musiken är så hög att mitt hus vibrerar och dunket från basen är oundviklig och omöjlig att somna till.

Så istället för att sova sitter jag och fixar med den nya bloggen. Det går sisådär, headern vll inte lägga sig som jag vill och hela innehållsdelen fuckar upp sig om headern är för stor.. suck!

Aja snart är det fixat och då ska jag berätta om min underbara student i fredags!!Update: Får ont i huvet, nu har de bara kört ecstasy-techno de senaste 30 minuterna. Låter som en mobilvibration på repeat, lite variation Please!!

Say what you wanna say
Postat av: Anonym

Nu har det kommit en blogg om självförtroende!Det jag vill med min blogg,äre precis det - stärka andras självförtroende.I bloggen kan man läsa intervjuer med folk med olika dåliga självförtroende,man man få tips och råd hur man stärka sitt eget,eller tillomed sin kompis självförtroande.Läs också min egen histora om när mitt dåliga självförtroende som fick mig på självmords tankar.Det finns folk som verkligen behöver detta!Besök den,det gör ingen skada.Detta SKA ge en effekt,men då åste vi hjälpas åt..

http://jjuno.blogg.se

//TACK SKA DU HA!!

2009-06-07 @ 15:42:06

Say what you wanna say:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0