Förstått?

Ni äckliga fjortisar som spammar, tror ni seriöst jag kommer godkänna era kommentarer med 100länkningar i eller? Svaret är NEJ, fucking retards!

Är det bara jag som får anfall på folk som spammar i folks bloggar, haha?

Nu ska jag iaf fixa mig till kvällen, det blir som sagt grillning i Bromma med skolan, och med det här vädret blir det hur mysigt som helst!

Hoppas ni får en lika skön kväll!

Puss på er

Jag smälter

Ligger på balkongen och solar, det är så sjukt varmt! Och jag har blivit lite brun! :)





Vad ska ni göra ikväll?


Hejhej

tjenare folket!

Fyfan vad fint väder det är ute, ska nog lägga mig och sola ett tag samtidigt som jag skriver Franska projektet. Ikväll blir det grillning och mys på nån äng med hela gymnasiet, kommer säkert bli asnice. De kommer då stå och sälja årsboken och jag kan gissa på att den innehåller ett antal roliga citat!

Innan dess ska jag också hinnna lämna in min studentklännin, jag måste sy upp innertyget för den är längre än yttertyget, ser helknäppt ut!

Pussar på er!

Yesterday

Hej igen!
Nu sitter jag hemma hos pappa och barnvaktar lillebrorsan. Han har vaknat flera gånger och skriker som en galning. Men nu sover han iaf, tack och lov..

Har helt glömt att berätta om gårdagen! Igår var nog den mest lyckade dagen på länge!
 

Först fick jag veta att jag får MVG i Engelska C, vilket kändes asskönt. Efter lektionen gick jag och några till till EG och såg på deras utspring, min kompis tog ju studenten därifrån igår och jag var så stolt över henne :). Efter det åkte vi på deras flak och de var sjukt kul, alla var så jäkla glada och spårade, just like it's supposed to be! 
Musiken var bra, det fanns hur mycket öl som helst och alla var på helt galet humör. Vid ett tillfälle var vägen så snäv och en parkerad bil tog upp så mycket plats att lastbilen inte kom förbi, så typ 15-20 pers hoppade av flaket och LYFTE på bilen, haha!!

Efter att ha fått gå hem dyngsur och duschat av mig all öl drog jag till hennes mottagning, som också var riktigt kul. Men det blev lite ändrade planer i slutet, istället för grillning drog S, B, CY och jag ut till ett ställe som heter Wokhouse ( och jag kom in!),

Vissa av dem ville dra hem effteråt men jag var för taggad för att bara gå hem så vi beslöt oss för att försöka komma in på Berns, and hell yes, vi kom in!  
Min kompis S blev då uppraggad av Ghostface Killah som var där och spelade och fan vad det kommer vara topp-diskussionsämnet för henne i veckan..haha!! Iof dissade hon honom. menmen.


Så idag har jag bara vilat och gjort typ ingenting. Just nu sitter jag och överför bilderna från igår genom bluetooth överföring, och shit vad segt det går! 200 bilder har jag på min mobil och alla ska över.

Såhär såg jag iaf ut igår på mottagningen;

Fuck gymnasiet haha! 6dagar kvar till min egna student!




Pussar

Åldersgräns på bloggar!

Hela det här bloggvärlden har verkligen sunkat ner sig totalt. Fler och fler bloggar går ut på att bara provocera, andra tror att de kan finna lyckad genom att ljuga sig fram.

Ett exempel hittade jag idag. En "mammablogg" där tjejen var tretton år, kallar sig Bimbo-nånting och skriver att hon är gravid i 9.e veckan och att hon ska ha kvar sitt barn, men hoppas att det blir en flicka för annars vet hon inte vad hon ska göra. Hon sitter och skriver om hur populär och snygg hon är men nu kommer hon bli säckig av graviditeten.

Ett. Tänk om det vore sant, vafan är det för fel på en person som är tretton år och har oskyddat sex?!
Två. Vafan är det för fel på föräldrarna som tillåter henne att ha kvar barnet och inte adopterar bort det när hon inte ens verkar förstå vad det själv innebär att skaffa barn? Det är ett jävla barn förfan inte en docka som man leker med. Om man sitter och kallar sig själv för Bimbo-'*** och säger att man inte kmr älska barnet lika mycket om det inte blir en flicka, är man verkligen inte redo för det.

Nu är  det ju tur att man fattar vilken fejk blogg det är vilket är otroligt tur för STACKARS barn annars att födas till en sådan förälder. Men vilket som är det ju hemskt att en trettonåring kan sitta och ljuga om en sådan stor sak bara för få uppmärksamhet.

Det borde fan finnas en åldersgräns på bloggar, det är inte okej att omogna småbarn tror de kan få lite extra läsare genom att ljuga sig fram eller provocera! Bloggar är menade att bidra med någonting, inspiration, musik, mode, politik, bilder, någons liv, kanske hjälpa andra med olika problem, inte fan ska man sitta och ljuga för att komma till toppen!


Ärlighet vara ändå längst!


If you don't like Lil Wayne, you're in the wrong blog

Jag måste börja variera mig lite, det är ju nästan bara Lil Wayne-låtar jag lägger upp? Men jag kan inte rå för det, han är ju så jävla bra! En Gud!
Han är som Tokio Hotel för Kenza, Adriana Lima för Natascha, Paris Hilton för Kissie, Reinfelt för Blondinbella, Desirée Nilsson för Desirée Nilsson!  

Men här är han igen med en GRYM låt!  :)

Yodah feat Lil Wayne, Spark Dawg, Joell Ortiz & Big Sean - Loser




Ciao

Lovely

Tja!

Det känns som om jag gått miste om hela dagen idag! Har bara legat och latat mig och ute har det varit skitvarmt och sol, varför utnyttjar jag inte det?!
 Ikväll ska jag vara barnvakt åt min lillebror så det ska bli lite roligt. Förhoppningsvis hinner jag skriva lite på mitt franska projekt för högskolekursen vi tar också, den ska vara inlämnad på ondag! :S Och jag som inte ens har börjat!

Under tiden som han sover tänkte jag berätta lite om gårdagen, för fyfan vad den var bra! Men det blir alltså ikväll,

Pussar


Grattis!

Gud vad härligt väder!

Idag tar en av mina kompisar studenten, Grattiss!!! så efter min (enda) lektion idag ska jag springa över till hennes skola och fira henne som tusan! Shit vilken tur hon hade också med vädret, igår spöregnade det och var skitkallt, nu är det varmt och strålande sol! Hoppas jag får samma tur nästa vecka då det är min tur ;)

Efter hennes student och mottagning ska vi antagligen sätta oss och grilla någonstans, så jag får inte glömma bärbara högtalarna jag lovade att ta med!

Vad ska ni göra idag?


Hurry up

Första riktiga körlektionen idag! Varför valde jag så himla tidigt, 08.10 ute i Bromma? Måste skynda mig,

See ya later alligator.. dundundundun....

Uppdatering

Sorrysorry,

Det här med uppdatering är inte min grej just nu.
Sitter och jobbar på den nya bloggen, men tydligen kan man inte överföra inlägg från den här bloggen till den nya, FAN!

Det betyder att alla låtar jag lagt upp här inte kommer finnas med på den nya sidan...
Men jag kom på en liten lösning, jag får helt enkelt länka till hiphopbreeze från min nya blogg så ni kan fortsätta kika in hit i arkiven om ni vill! Shit asså, här var det raketforsking alltså :P !

Det känns ändå lite jobbigt, jag tycker "hiphopbreeze" är så fint bloggnamn, men jag vill kunna blogga om en massa mer också, så jag behöver ett nytt namn.. ett som passar bättre för hela mig! I-landsproblem på hög nivå haha!!

När jag ändå är inne här tänkte jag visa skorna jag fick hem idag från Chicy.se, De är grymma!!


Balmain-kopior, me like Grrrr!!


10 fucking dagar kvar!

Ahh, nostalgi i mängder!!

Blue- Don't Treat Me Like A Fool



Blue- One Love


Hope You Like it

Maino och T-pain jobbade ihop och lyckades skapa den här sköna låten. Musikvideon finns ute sedan ett tag tillbaka,den ser ni överst, och nu har det även kommit en grym remix!
Och det är med ingen mindre än Young Jeezy!

Maino ft. T-pain- All The Above ( Official Video)



Maino ft. T-Pain & Young Jeezy- All The Above ( Remix )


 

Work-out

Hejsvejs,

Herregud, hela dagen har varit som ett stort träningspass. Jag och C har gått runt på Söder hela dagen, och jag har lyckats få blåsor UNDER foten! Sedan jobbade jag också halv 7, tar ju in möblerna på ett fik nära där jag bor. Alltså, jag behöver verkligen ett fotbad nu.

Btw, en rolig sak som hände idag. Jag och C satt och åt en välförtjänt kebabtallrik och helt plötsligt kommer det fram en kille som bah: Hej, mina kompisar där borta tycker ni är asheta, vill ni inte komma över andra sidan gatan när ni ätit färdigt och ta några glas med oss?
Jag bah: "ehh kan inte, jag ska jobba efter.. "
Då svarar han: "det är vad alla säger! " Hahaha Så jag och C fortsätter förklara att vi inte är intresserade och bara vill äta vår mati lugn och ro. Men killen forsätter!
Han bah: "Men kom igen min kompis, han är modell!"
Yeah right att han är, så jag svarar: "Det är vad alla säger!"
Efter ett tag drog han tillslut, men shit vad jobbig han var, han fattade ju verkligen inte vinken!

Aja, nu ska jag ta det där jäkla fotbadet, men vi hörs efter det med ett par låtar!

Ciao


Nostalgi

Godmorgon!

Satt hela kvällen igår och lyssnade på en massa nostalgi-låtar av Blue och Avril Lavigne.
Blue var min favoritkillband när jag gick i 6.an-7.an och jag kunde (kan) alla deras låtar utantill. Får en massa roliga flashbacks till den tiden när jag lyssnar på låtarna, så himla roligt! Och Avril Lavigne var jag helt besatt av i 6.an till 8.an! Hennes skivor Let Go och Under My Skin lyssnade jag sönder och de låtarna kan jag också utantill, haha! En sommar bilade min familj ner till Frankrike och det var det ENDA jag lyssnade på under hela resan ner, vistelsen och resan upp! 

Älskar att lyssna igenom musik som man inte lyssnat på på ett bra tag. Vad har ni för nostalgi-musik?

I fucking love it

Godmorgon!

Haha, jag vaknade sisådär klockan halv 3 idag. Hur fan lyckas jag? Har suttit och lyssnat på en massa låtar och titta vad jag hittar! Den har varit ute på internet i typ 3 dagar och har redan setts av nästan 50 000 pers! Jag säger bara, den här kommer garanterat spelas om och om igen!!! Älskar Lil Wayne's del, han är bästbästbäst!

Jay Sean ft. Lil Wayne- Down



Pussar

remix baby

Den här låten kom ut för ett bra tag sedan, men det här är en lite snabbare version. Riktigt nice!

New Breed ft. Flo Rida & Pleasure P- One Night ( Remix)


Stänga ner bloggen?

Okej nu har jag varit otroligt dålig på att skriva här. Konstigt nog har jag haft mer tid än någonsin för det, men jag har liksom inte någon lust längre. Det börjar nog bli slutet för hiphopbreeze?

Det känns som att den här bloggen är för specificerad för mig, jag vill kunna variera mig så mycket mer. Men samtidigt vill jag inte radera allt det jag har skrvit i dessa månader, och börja om helt på nytt. Jag vill ta mitt pick och pack och flytta till en annan blogg.

Men oroa er inte, jag kommer fortfarande uppdatera med en massa musik, men jag kommer ha friheten att vara mer varierad också, kunna uppdatera oftare och sånt.
När kommer det här hända då?, Så fort som jag kommit på ett nytt bloggnamn, gjort en ny design osv. Men tills dess, fortsätter jag hänga här, ett tag till iaf.

Nu ska jag sätta mig och kolla på 90210, om min dator tillåter,

Puss på er

Update

Ni måste hålla med mig, låten är freaking lovely!

Lil Wayne ft. Kanye West, T.I & Jay-Z- U Aint Neva Gottz Ask



Refrängen måste ni väl känna igen?

...I'm never gonna dance again, guilty feet have got no rythm.. George Michael!

No more Dolla

Rapparen Dolla har tyvärr avlidit efter att ha blivit skjuten i Beverly Center i Los Angeles. När ska USA vakna upp och inse att de behöver skärpta lagar när det gäller skjutvapen?! Det är helt sjukt att någon bara kan rusa in i ett köpcentrum och skjuta en annan medmänniska till döds!
Vi ska vara lyckligt lottade i Sverige att vi inte har det problemet i samma omfattning.

Dolla- Heartbreak Collision 


Lång text

Hej, har inte skrivit något eftersom jag inte haft ngn dator. Igår fick jag äntligen en ny mobil, yei! Har varit halvt mobillös sedan i september och har fått låna olika mobiler av vänner och familj sedan dess. Tycker den nya är ascool, 8.1megapixel-kamera i, har även internet så just nu sitter jag och bloggar från mobilen! Men iaf kortfattat om vad som hänt de senaste dagarna; jag har hittat balskor ska visa dem senare, första dagen på jobbet igår, jobbar 30 min varje dag, så skönt. Nu ska jag bara fixa lite grejer med baloutfiten, balen är ju imorn! så hörs vi snart puss

Esmee Denters

Youtube-fenomenet Esmee Denters kommer snart ut med sitt debutalbum Outta Here. Här har ni en av låtarna på albumet, som hon sjunger tillsammans med Justin Timberlake. Och sångaren/låtskrivaren James Fauntleroy har varit med och skrivit en av låtarna på albumet! Låter Smaskens smaskens!

Esmee Denters ft. Justin Timberlake- Casanova


Love that he's back

Jag är så glad att Eminem är tillbaka! Det finns ingen som han, han kör sitt eget race och är totalpersonlig i sina texter.

Eminem- Careful What You Wish For


Ändrade planer

Hej, kom precis hem,

Dagen blev inte riktigt som planerat, istället har jag spenderat den på akuten på Karolinska sjukhuset. Jag som hatar sjukhus med alla sina sprutor och sjukdomar, men såklart vad gör man inte för sin familj?

Det är så idiotiskt, man kommer dit och berättar vad som hänt, tvingas vänta på en ny doktor för att berätta exakt samma historia och slutligen få vänta IGEN på ytterligare en doktor. Det här fortsättade tills vi hade pratat med fem olika läkare, och berättat exakt samma sak.
 
Ska inte gå in på vad som hade hänt, men det var som tur var inget allvarligt. Förhoppningsvis blir allt bättre snart!

Nu är jag iaf hemma, ska börja laga mat och snart sätta mig och se på melodifestivalen med mamma. Hon har bunkrat upp med ostar, oliver och en massa annat gott.

Ni får ha det så bra så kanske vi hörs senare ikväll,

Pussar

Today

Hejhej,

Skulle egentligen gjort ett franskaprov på Universitetet imorse. Det är ungefär som högskoleprovet men på franska.
Kom på igår att jag inte hade något leg ( den blev snodd på min skiva) och enligt min lärare var man tvungen att ha det för att kunna göra provet, så jag gick inte. Så när provet hade tagit slut smsar jag L som hade gjort den och hon säger att de inte kollade leg, FAN! Nu måste jag vänta tills i november på att få göra det här provet. Suck!

Aja, fick iaf en lite sovmorgon för första gången på evigheter. Sista provet för mig är på måndag, i biologi så det är busenkelt, efter det kan jag ta hur många sovmorgonar som helst!!! Ska dra ut och leta efter skor igen snart, hittar inga som passar till min turkosa balklänning!! Skitirriterande..

Vad ska ni göra idag?


The Demo

ÅHHH!
Nu vet jag hur Lil Wayne och Madonna's nya låt Revolver kommer låta!
Lyssnade precis på demon precis, det är alltså INTE Madonna som sjunger ännu, Lil Wayne är iaf med i andra versen and he kills it!!

Fan vad bra den är!!  

Demo for Lil Wayne and Madonna- Revolver


Another Remix

Vid det här laget vet ni nog att jag inte kan få nog av remix-låtar! :D

Rock City ft. India- Best I Ever Had ( Remix)



Can't wait 4 college

Efter studenten ska jag ta ett sabbatsår och bara ta det lugnt och jobba lite. Men nästa år, då jävlar ska jag till USA och plugga på college! Och fan vad jag kmr köra den här låten då, haha!

Asher Roth ft. Ludacris- I Love College


Lady Gaga ft. Rihanna?

Hemma!

Redovisningen gick tydligen jättebra enligt min lärare, var jättenervös, hela jag darrade och det blev stundtals svart för ögonen.
Tror inte jag har sagt det, men jag har en helt galen scenskräck, behöver inte vara en scen, men jag klarar inte av att prata inför folk. Får blackouts och glömmer allt jag ska säga. Men idag gick det bra, jag stakade mig ibland och tappade bort mig, men om läraren säger att det gick bra, ja då gick det bra!

Efteråt drog jag runt ensam på stan och letade efter ett par balskor. Haha LONER! Nä, men det var faktiskt skönt, hittade iof inget..

Btw, jag har haft så mycket upp med plugg att jag totalt missat denhär låten! Rihanna och Lady Gaga, herregud vad den är bra, någon annan än jag som kan gissa att den här är tillägnad C.B?

Lady Gaga ft. Rihanna- Silly Boy





Update: Apparently är det inte Rihanna och Lady Gaga som sjunger, wtf? det låter ju sjukt likt? Aja, men om ni ska söka på YT lr limewire kmr ni hitta den som deras låt iaf. Men bara så ni vet..

godmorgon på er

Hej folket!

Såg att båda mina lektioner idag är inställda, vilket betyder att jag är ledig idag! Okej, inte helt ledig, jag måste fortfarande göra min redovisning, men det är typ halv 4 idag. Har skrivit klart talet nu och ska börja öva och göra powerpoint. Hoppas verkligen den blir bra :S

Vad ska ni göra idag?

Notis

Märkte precis att jag hade råkat lägga in fel låt på Eminem- Beautiful längre ner. Nu är det ändrat, så lyssna på den nu!

Klicka på länken så skickar jag dig dit automatiskt ;)



I feel like punching something

Arg, frustrerad och stressad. Så känner jag just nu. 

Arg över att klänningen inte passade, tillbaka till ruta ett då.

Frustrerad över att jag inte kan få folk att förstå skillnaden mellan en bra låt och en bra flaklåt. 

Stressad över att jag har en fysikredovisning imorgon och den kommer gå åt helvete, att jag måste hitta en ny studentklänning och att jag måste lära mig att mixa och smälta ihop låtar till flaket så det inte var tredje minut blir tyst i några sekunder!

Angående studentklänning och DJ:a tar jag gärna emot tips, men om kläder; nämn inte Nelly, Asos eller Chicy, där har jag redan varit och rotat. :(

Här har ni låtarna jag lovade från Paul Wall, finally! Lite bra saker idag iaf.

Paul Wall ft. Marty James Of One Block Radius- I Grind



Paul Wall ft. Kobe- I Need Mo ( la upp den tidigare)



Paul Wall- Look At Me Now



Pussar

Missfit

Hejhej!

Har precis varit och hämtat ett paket på posten, hade köpt en studentklänning på Nelly, men nu när jag har provat den måste jag lämna tillbaka den. Den passade verkligen inte alls! Fan asså, nu måste jag gå på hunt for både balskor och student klänning!

Damn it!

Superhero

Tjaa!

Har varit i skolan hela dagen fastän jag slutade halv 1 egentligen. Har suttit och skrivit klart gamla inlämningar, och fyfan vad jobbigt det var!

Nu ska jag börja fixa mig, ska på skiva ikväll och temat är "Gör din egen superhjälte". Vad fan ska jag klä ut mig till då? Får väl ta ett lakan och sätta runt halsen, hitta nån mask att ha till det eller nåt sånt. Har verkligen inte haft råd att fixa utklädnad, har ju studenten och allt jag måste fixa pengar till.

Aja, nu kommer N, Y och L snart som ska fixa sig här. Måste kila!

Ciao

Who are you?

Tänkte bara kika in hit och säga att ni läsare som kommenterar i min blogg är underbara!! Ni andra också för den delen, :P
Älskar att få respons av er läsare, så kommentera mer!

Brukar nästan alltid kika in och kolla på era bloggar ( ni som har en), jag vill ju veta vilka ni är som läser och lyssnar här. :) Ni andra vet jag desto mindre om tyvärr.

Men vad heter ni, hur gamla är ni, var bor ni? Berätta, tre ord räcker!

Balklänning

Hej allihopa!

Var i skolan under morgonen och fick sluta astidigt eftersom fysiken och projektet nu är över! Jag och Y gick då till Jensens boeufhus ( vet inte hur det stavas) och käkade lunch. Sjukt god mat säger jag bara!

Sedan gick vi runt och kollade på balklänning åt mig och skor åt Y. Hittade tillslut en jättefin turkos sidenklänning. Den är inte så jättebal-aktig, men det är desto bättre. Pallar inte köpa en klänning för en massa pengar om man bara kan använda den en gång. Den här klänningen kommer jag däremot kunna använda en massa i sommar!

Nu ska jag sätta mig och skriva 1,5 sidor om Rosetti till engelskan.
Min idiotlärare hade förövrigt tappat bort alla mina inlämningar jag gett honom för i år. Och då menar jag alla! Så efter att ha skällt ut honom fick jag gå och skriva ut allihopa igen för att sedan lämna in dem. Suck!

Åh, märkte precis att en Marabou låg på mitt skrivbord! What would life be without chocolate?


120509

Börjar dagen med lite sköna låtar. Efter skolan drar jag och kollar balklänning, börjar bli bråttom att fixa en nu. :/ Måste hitta en som är relativt kort men ändå passar till bal. Hatar att täcka mina ben i långt tyg.. hm...

Moonie ft. Jeremih- Shawty



Drake ft. Yung Berg- I'm So Fly ( Remix)


Bra låt


Jay Rock- Thank The Lord



En annan version :P

Change

Känner för en förändring, vet inte riktigt vad, kanske vill börja med någon fritidsaktivitet, göra någon förändring på utseendet, renovera mitt rum.
En sak som iaf ska ske är att det blir lite förändringar på bloggen. Men det kommer när skolan lättar på trycket.

Om nån vill hjälpa med design tar jag gärna emot hjälpen, allt från tips till konkret hjälp! But I want to keep it simple. Inga blommor eller mönster som bakgrund. Rent och enkelt, that's what I like.
Sen blir det antagligen lite andra förändringar här också men det får ni höra om senare ;).

Här har ni en skön låt från underbara The Game som var i Sverige för ett tag sen.

The Game- Bang Along


Underbart

Helt jävla underbar låt!!

Busta Rhymes ft. Mary J Blige, John Legend, Jamie Foxx & Common- Decision


Paul Wall

Imorgon släpps Paul Walls nya skiva Fast Life. Har lyssnat igenom de flesta av låtarna nu och vissa är riktigt grymma, andra mindre bra. Men här får ni höra en av dem;

Paul Wall ft. Kobe- I Need Mo


Fler låtar från Paul Walls nya album kommer antingen imorgon eller om några dagar, beroende på när folk lägger upp dem på YT eller zshare så jag kan lägga upp dem här :).

Puss på er!

Sleepy

Hej!

Sorry för zero uppdatering igår, hade för mycket att plugga. Fysik B-provet var idag, och kan ju säga att det gick åt helvete, troligtvis en av de svåraste proven jag någonsin gjort. Eller nej, THE svåraste provet jag någonsin gjort!

Aja, nog om det. Igår skulle jag springa och köpa en ny miniräknare under min så kallade pluggpaus, men det kliade så mycket i fingrarna så jag kunde helt enkelt inte hålla mig borta från att shoppa lite. Ginatricot låg precis bredvid, så jag kilade in dit och köpte ett fint nithårband och en stor ring.

Nu är jag så trött att jag börjat sluddra när jag pratar, ska ta en liten powernap tror jag.. "Jag har så jävla ont i huvudet" blev precis " Jag haj zåå drävja ont i huvdudet" haha!

Vad har ni gjort under helgen då? :)

Flaktips

Den 5 juni kommer jag ta studenten och då ska ju vi såklart fira de första timmarna av frihet på vårt flak!

Jag fick ansvaret som musikfixare, hehe, så jag ska sammanställa en lång lista av låtar och sedan kommer vi antagligen gå igenom den ifall det finns någon låt som inte finns med som alla verkligen vill ha med, ta bort låtar som ingen vill ha osv.
Nu har jag hittat ungefär 60 låtar och Y har hjälpt mig med många, Tack :D, några ligger på Spotify och några på Itunes. De som är på Spotify ska jag försöka hitta på folks mp3.or hehe, annars får jag helt enkelt köra den förbjudna vägen :P

För er som också går ut i år tänkte jag ge lite tips när ni letar efter låtar till erat flak.

1.
Först och främst, GRATTIS FÖR FAN!

2. Tänk på att hitta sånadär riktiga sommarlåtar som körs varje år. Sommartider är ju ett måste!

3.  Låten ska passa som flaklåt. Det finns massor av låtar som är SJUKT bra men som snarare är chilllåtar. Dance-låtar som ärbra men lite sega i verserna, hiphop-låtar som man egentligen bara kan stå och gunga till, ja,..ni fattar.
Kan du hoppa upp och ner, dansa och verkligen spåra till låten? Ja då passar den perfekt!

4.
Ha variation, inte bara en viss musikgenre. Blanda hiphop/rnb-hits med dance, trance och rock, pop osv! ACDC, Rihanna, Magnus Uggla, David Guetta. Perfect Combo!

5
. En otroligt viktig punkt är att ta kända låtar, låtar som alla kan redan. Har folk aldrig hört låten förut kan de varken takten eller texten, och man SKA ju kunna sjunga/skrika (hehe) med i låtarna!

6.
Kolla i eran skivsamling eller dator, har ni nån gammal klassiker, en riktig nostalgi-låt som även passar till flaket och som alla kan, ta med den då!
Det finns inget som taggar till en grupp ålderskrisade människor utan bestämda framtidsplaner, som som en gammal god klassiker! ;)

7. Sommarplågorna, lär er älska dem...

Ja, de mesta av det här kan man ju själv klura ut, men whatever nu har ni fått lite tips :P

Ciao

All I do is study is study and listen 2 music

Shawty Lo ft. Rick Ross & Bun B & Lyfe Jennings



love love love

ÅH! Jag älskar verkligen Katy Perry's låt Waking Up In Vegas! Hennes röst är så jävla grym och den passar verkligen till låten.
La upp låten för ett tag sen, men här får ni se videon!

Katy Perry- Waking Up In Vegas



Hoppar runt och dansar till den nu!

Eminem

Eminem måste vara en av de bästa rapparna i världen. Han skiljer sig från mängden just för att hans lyrics är personliga och inte bara handlar om pengar och lyx. Jag har lyssnat på Eminem since day one när Slim Shady debuterade med låten My name is. Vad kan det ha varit, 1999? Då var jag mellan 7-8år! Sedan dess har jag aldrig tröttnat!

Nu har har gjort en skitbra comeback och hans nya låtar är fortfarande personliga vilket jag älskar!

Eminem- Beautiful



Eminem- Déja Vu



Eminem- Must Be The Ganja



Ciao

One hell of a life

Mucho Deniro ft. Young Rock- Get Doe



Lyssnar igenom låtar till flaket, it's gonna be gooood ;)

I like

Fuck, skulle vakna 10 idag. Försov mig till 1, fuckfuckfuck, har så mycket plugg idag, helt insane. och så måste jag köpa en räknare också. FAN!

Här har ni en halv låt med Juelz Santana och Starr. Den kom iof ut på Youtube i oktober, men jag har inte hört den så jag lägger upp den ändå :)

Starr ft. Juelz Santana- Make it Rain


Young Jeezy & Luda

FAAAN, vad bra!!!!!!

Ludacris ft. Young Jeezy- Drinkin' N Drivin'


Shoes

Brukar inte blogga om kläder eller sånt. Men jag måste bara säga en sak.

Nu är dom här juvelerna mina!!


Bild från: Chicy.se

Otippad kombo

Ni som läser min blogg ofta har nog inte missat att min favoritartist är Lil Wayne. Han är så varierad, många artister fungerar bara i sin egna nisch men Lil Wayne nailar låtar vare sig det är hiphop, rap, pop eller rock. Han är helt enkelt Bästbästbäst!! :P

Nu har han jobbat lite med Madonna och att döma av preview'n här tror jag låten kommer vara SKITBRA!

Lil Wayne ft. Madonna- Trigger Man (Snippet)



Ciao

Varför jag bloggar

Det verkar som om jag måste klargöra lite saker här eftersom vissa inte fattat.

Jag startade den här bloggen för att jag ville dela med mig av min musiksmak, av nya låtar som kom ut. Jag ville att folk som älskar samma musik som jag, men aldrig orkar eller har tid att leta efter låtar själv, skulle kunna gå in här och hitta det! Jag ville även kunna skriva av mig (även om jag skriver väldigt privat) om vad som händer i min vardag, för det är väl ungefär vad man gör i en blogg eller hur?

Jag lyssnar på så otroligt varierad musik, även om jag specifierat mig ganska mycket här. Och när jag skulle bestämma vad min blogg skulle heta, satt jag länge och funderade vad som skulle passa, vilken musik jag lyssnade på mest under den tiden. Jag kom fram till att det mesta jag lyssnade på var RnB, Rap och Hiphop, mestadels RnB då.. Till Slut kom jag på namnet HipHopBreeze.

Jag tyckte och tycker fortfarande att det är ett jättevackert bloggnamn! Och jag tyckte även att det passade eftersom en betydande del av den musik jag lägger upp är hiphop, även om en annan del är RnB och rap.

Men ända sedan jag startade bloggen har jag fått ett par ( inte många men ett par) kommentarer om mitt val av bloggnamn.
"Du vet inte vad hiphop är, Du måste förtjäna mitt namn, Du lägger bara upp RnB-låtar blablablabla".

Men snälla nån, jag väljer väl själv vad min blogg ska heta? Ska det ens vara en diskussion om det? Skadar jag någon av det jag lägger upp, är något av det jag lägger upp stötande mot någon? NEJ!

Om jag hittar låtar som jag tycker är grymma men de är inte hiphop utan kanske rap, eller pop t.o.m, ska jag självklart få lägga upp det! Ni behöver inte gilla allt jag lägger upp, men jag har fortfarande RÄTT att lägga upp det.
Om någon av er inte håller med, då kan ni trycka på den röda X-knappen till höger direkt. Och då hoppas jag att ni aldrig kommer tillbaka heller för ni har inget här att göra.


Det här är min blogg och jag väljer själv vad den ska heta och innehålla!

Jump around

Den här låten ska definitivt vara med på flaket, en klassiker ju!

House Of Pain- Jump Around


Fobi

Jag satt och pluggade i lugn och ro.
Helt plötsligt hör jag ett surrande ljud som kommer från fönstret och hela min kropp fryser. Jag tittar dit och ser till min stora skräck att en geting är i mitt rum. Och den är gigantisk! Får panik och bokstavligt talat kastar mig ut ur rummet skrikandes. Hela kroppen ryser och jag börjar hysteriskt storböla som ett liten 3åring som precis tappat sin docka. Jag hämtar till slut en stor tidning och går in i mitt rum. Efter 5min av avvaktande,POFF!

Jag har alltid varit lite rädd för getingar. Men under de senaste åren har mitt ogillande utvecklats till ren och skär fobi! Det skapar lite problem när jag till exempel är ute och fikar, eller ska sitta ute och sola. Kan helt plötsligt skrika hysteriskt och kuta ifrån platsen utan att vända mig om, bara för att en geting åkte i närheten av mig.

I mina ögon är getingar i princip farligare än att typ simma med hajar.
Helt idiotiskt egentligen, men i mitt huvud otroligt logiskt..

Fire

Colbie O'Donis- I Wanna Touch You




Noooo, för medryckande!.. Och där fuckade pluggandet upp sig. DAMN!...I wanna touch you, but i'm trying to keep control of my hands..lalalalala!

080509

Tjatjatja!

Åhh vad skönt med sommarväder! Gick i sommarjacka och tunna strumpbyxor idag, älskar värmen! Och igår lyckades jag btw plugga 80 sidor fysik på en dag, Det är jävligt bra det också! Har iof 200 sidor kvar att avverka till provet på måndag men det fixar sig säkert :)

Hoppas ni också haft en underbar dag!

Årets Sommarplåga

Minns ni när Boten Anna kom ut som årets sommarplåga? Svenska folket hade tydligen lite svårt att släppa den så den höll i sig i ytterligare en sommar och plågade alla stackars själar som sedan länge tröttnat.

Årets sommarplåga blir nog definitivt Svennebanan. Än så länge funkar den, men jag fasar verkligen för när man börjar tröttna, men radion ändå är förjävliga och envisas med att spela den om och om och om igen...

Promoe- Svennebanan



Ciao

Tips från läsare

svar till Reader: Låten är grym, Tack så mycket för tipset!

Qusai-That's Life


Paus från pluggandet

Tar en liten paus i mitt pluggande, har precis kommit hem till mamma, fick övningsköra halva biten :D

Nu har jag äntligen en dator med musik på, inte bara Youtube. Sitter inne på Spotify för första gången på flera veckor. Tips till er som har Spotify, sök på " closer" och lyssna bara på hela listan, nästintill alla låtar är grymma!

För er som inte har spotify, det här är vad jag lyssnar på just NU!

Goapele- Closer



Riktigt bra plugglåt, lugn, bra, inte för medryckande med ändå jätteskön! 

Stress

Tjaa,

Ja,, fram tills tisdag kmr det se ut så här, tomt på inlägg. Måste verkligen göra bra ifrån mig på provet.

Under tiden kan ni gå in lite på Youtube, söka på några sköna låtar av antingen Pleasure P, Lil Wayne, The Dream, Fabolous, Jim Jones eller helt enkelt checka in arkiven här på bloggen!
Om inte videoklippen funkar,  tryck på triangelknappen till höger av YT-rutan och sök efter samma låt så funkar det igen ;)

Ciao

Bloglovin

Klicka  ;)


Follow HipHopBreeze

Godnatt!

Mitt i natten

Erkänn, den är grym!

Ne-Yo- It's Over



Ciao

Man ska aldrig snacka skit

Sorry ingen uppdatering idag inte,

Fysiken tar jävligt stor plats, och efter vad som hände idag är det bara ännu viktigare att det går bra!

Haha, jag och en kompis råkade säga lite dåliga saker om min lärare när han stog PRECIS bakom mig, fan jag och min stora käft!!
 Måste sluta med det hära skitsnacket mot just lärare, under tre år har liksom 5 av dem råkat stå bakom mig när jag sagt nåt dåligt om dem. Ungefär så här lät det;

R: Hur var lektionen, seg lr?
Jag: Ja, asså jag får panik, han sitter ju bara och räknar tal. Haha och vet du, han erkände själv att han inte kunde Fysik, han sa " jag kan egentligen inte förklara fysiken, jag kan bara lösa tal, hehe", liksom No kidding, kom du på det idag eller?
R: Haha, ja men det är ju för att han egentligen inte har någon riktig utbildning i ämnet, så han kan det ju inte.

Båda vänder oss om och inser att han står precis bakom oss, vi tittar ner i marken och skyndar oss till våra klassrum.

Alltid denna otur....


Yung Berg

Yung Berg ft. Ray J, Casha & K-Young - Be Your Girl




Ciao

Music

Pleasure P är alltid bäst!

Ariez Onasis ft Pleasure P- You Ain't Ready



Eminem var en av mina favoritartister när jag var yngre. Han var borta ett tag, men nu är han tillbaka igen och är fortfarande lika bra!

Eminem ft. Dr. Dre- Old Time's Sake



Ciao

This is me

Och så var det namnfrågan!

En anonym person kom på vad jag hette, men eftersom det var nio namnförslag i en och samma kommentar såg det mer ut som om denne hade kopierat en lista från namnguiden.se, haha nä skoja, :P Men rätt var det vilket som, bra gissat :) !

Så mitt namn är alltså: Josefine!

Och som jag lovade skulle jag lägga upp en bild också, så här har ni mig :),

 

Hörs senare! Ciao

Hultsfredsfestivalen

Hej har inte haft tid att skriva någonting idag,


Idag var jag sjukt nära på att övertala S till att åka ner till Hultsfredsfestivalen i sommar. Det är asmånga bra artister som uppträder, King of Leon, The Sounds, The Killers, Ludacris, Cindy Lauper, Lars Winnerbäck, Peter Björn and John m.m.

Så precis när jag fått henne att ändra sig från "Aldrig i livet" till " JA!, fan vad kul" inser jag att det är mitt under min födelsedag, min 18-årsdag.. FAN!

Hade så gärna velat åka, fanfanfan asså. Aja, det får bli nästa sommar då..suck. Lite lera och bajamajor har väl ingen dött av eller hur? :P

Klicka på bilden för att höra Björn Rosenströms bästa låt någonsin!


What's my name

Jadu, kära Reader :P, Vad heter jag egentligen, för man döper ju inte sina barn till Hiphopbreeze inte ;)!

Det är ett par stycken som frågat om jag inte kan lägga ut en bild eller berätta vem jag är här i bloggen, men jag tänkte väl att det vore enklare att köra på det mystiska stuket istället :P

Men vi kan säga såhär: Om ni kan klura ut vad jag heter (hähä försök ni) så bjuder jag också på en bild!

Så, Vad heter jag? Ledtråd: tjejnamn (of course) börjar på J...

NOW SHOOT!

Snoop Dog- Who Am I ( Whats My Name)


Uppmärksamhet

Sitter och kollar igenom kommentarer på några bloggar. Tillslut kommer jag till en kommentar där det står: " 16år och graivd, vet inte vem pappan är, vad ska jag göra".

När jag sen går in i bloggen för att kolla inser man direkt att den lilla fjortisen bara ljuger för att få uppmärksamhet.  Och det absolut roligaste är att en annan bloggerska till en början satt och skrev hatkommentarer till henne att hon var fejk som ljög om sin graviditet och allt. En dag senare gör hon exakt samma sak och spammar stora bloggares kommentarsfält med " 14 år och gravid, LÄS MIN BLOGG".

Jag tycker det är så otroligt patetiskt av dessa små pantade fjortisar. Snälla, är de så beroende av besökare att de måste LJUGA för att någon ska läsa deras blogg? Är det sånt hela bloggvärlden går ut på nuförtiden, att provocera och ljuga för att komma till toppen?

Det enda de skriver om i sina bloggar är helt patetiska inlägg om hur den ena bruden härmade whatsherface med att ha platina-blont hår, bajs i ansiktet och att ha rosa kläder. Ehmm, realitycheck.. ser inte alla fjortisar ut så?

Sedan avslutar de alla sina inlägg med "
you know you love me", antingen för att de är så pantade att de faktiskt tror att hela sverige älskar dem, när de egentligen är de mest hatade gruppen i Sverige. Eller så gör de så för att de ännu en gång vill få uppmärksamhet.

Eller vaddå, ni kanske tycker det här e snyggt? ;) haha!

Bild ur: fjortisjakt

Jag kan bara säga en sak; Jag hatar lögnare och jag hatar fjortisar!


Frosseri

Tja!

Tyvärr var det inget solväder idag så jag satte mig istället i köket med datorn.

Kör på en frosseridag ida, måste få tillbaka vikten jag förlorar nu när jag är förkyld. Det är så jävla jobbigt, varje gång jag blir förkyld går jag ner typ 2-3kilo! Så när jag väl blir frisk igen måste jag trycka i mig allt jag hittar för att gå upp i vikt igen. Det tär på plånboken ska ni veta! :P

Btw, jag har kollat lite nu på studentklänningar ( panik! ) och jag kan inte bestämma mig vad jag vill ha. Ska kanske visa senare vilka jag funderar på, om datorn tillåter.. >: /


Inte bra

Fick precis mitt hem mitt högskoleprovs-resultat! Kan ju säga att det gick bättre än förväntat, men det gick INTE bra!

Haha, jag är över medel (0.9) iaf, det är alltid något :)

Jag fick 1.0 wohoo, uteslutenfrån Läkarlinjen, Kth, Handels, troligtvis de flesta linjer på Lund, osv. Tur att man har betyg också att förlita sig på...


Luda

Här får ni ett sneekapeek på Ludacris nya låt, visst är han grym på att rappa!

Ludacris- People (Snippet)



Ps:
Och för er som har åldern inne och inte vill sitta hemma imorgon, kan ni alltid dra er till Berns för då spelar Lloyd!

Trey Songz

Här har ni videon på en underbar låt från en underbar artist,

Trey Songz- I Need A Girl



Visst är han grym!

Uppe tidigt, typ

Kolla vad tidigt jag är uppe!

Solen strålade rakt in i mitt rum och jag kunde välja mellan att antingen ligga kvar och svettas ihjäl, eller gå upp, sätta mig i solen och svettas ihjäl. Ska skaffa mig lite till bränna och fortsätta på engelskaprojektet, som aldrig tar slut suck..

Tycker Stat Quo's version e mycket bättre, försökte hitta versionen med bara Teairra Mari och Jeremih, men lyckades inte, så ni får leta själva :) Den är GRYM!!

Jeremih ft Teairra Mari & fabolous & Luda- Birthday Sex ( Remix )



Ciao

here we go again

Jahapp,

Och där var man nära på att krascha ännu en dator! Som tur är har pappas dator väldigt många antivirus så den klarar nog sig, men jag förstår seriöst inte vad jag gör!?
Har inte laddat ner något på den här datorn alls, är bara inne på bloggar, Youtube, musiksidor och facebook.

Som pappa säger " Jag borde jobba för nåt elektronikföretag som produktkvalitetstestare, skulle kunna göra karriär av det". Jag skulle säkert enkelt kunna krascha CIA's databas om jag bara fick koden. Har ju lyckats förstöra 7 av mina mobiler, min dator har gått sönder minst 5 gånger, min förra mp3 gick sönder och NU har jag lyckats göra sönder min kamera också.

Hahaha, det här e typ jag;



Jag + elektronik går inte ihop...

My favourite

Min absoluta favoritblogg är Lisaplace,

Vilken är eran?


Sick fuck

Fan,

Jag har blivit riktigt förkyld. Sitter och hostar upp mina lungor, jag undrar hur mycket man kan snyta sig innan näsan slutar rinna, just nu verkar svaret vara oändligt många gånger.. Min hjärna känns som om det kommer explodera ut ur mina ögon.

Ja, en typisk förkylning alltså, som för mig alltid komemr lika olägligt varje gång. Förra gången var det några dagar innan projektinlämningen, den tiden man egentligen ska vara mest skärpt. Den här gången är det innan engelska projektinlämningen och Fysiknationella.

Tja,, what can I say, My body hates me..



Bild från idag,


Here comes the sun nananana

Hej, jag lever!

Har suttit på balkongen hela dagen och solat, sjukt nice! Tyvärr är jag tvungen att plugga samtidigt, menmen, det är inte mycket kvar av skolan för sen tar jag studenten!

Hoppas ni inte sitter inne och ruttnar utan går ut och solar er brunbrända idag!

Pussar


RSS 2.0